Kebijakan privasi

Kebijakan privasi

1. PROVISI UMUM

1.1. Kabijakan privasi Toko Online iki informatif, tegese ora dadi kewajiban kanggo Pangguna Layanan utawa Pelanggan Toko Online.

1.2. Administrator data pribadi sing diklumpukake liwat Toko Online yaiku Klaudia Wcisło, sing nglakokake bisnis kanthi jeneng Klaudia Wcisło Moi Mili, mlebu ing Daftar Pusat lan Informasi Kegiatan Ekonomi Republik Poland sing diselenggarakake dening menteri sing kompeten kanggo ekonomi, duwe: alamat papan bisnis lan alamat kanggo kiriman: ul. Gizów 3 / 41 01-249 Warsaw, NIP 9930439924, REGON 146627846, alamat e-mail: moimili.info@gmail.com- saiki diarani "Administrator" lan ing wektu sing padha minangka Penyedia Layanan Toko Online lan Penjual.

1.3. Data pribadi Penerima Layanan lan Pelanggan diproses sesuai karo Undhang-undhang Data Perlindungan Data Pribadi saka 29 Agustus 1997 (Jurnal Undang-Undang 1997 No. 133, item 883, kaya dibenakake) (sawise iki: Undhang-undhang ing Perlindungan Data Pribadi) lan Undhang ing nyediakake layanan kanthi cara elektronik 18 Juli 2002 (Jurnal Undang-Undang 2002 No. 144, item 1204, kaya dibenakake).

1.4. Administrator ngurus khusus kanggo nglindhungi kapentingan data data, lan utamane njamin data sing diklumpukake diproses sesuai karo ukum; diklumpukake kanggo tujuan sing ditemtokake, sah lan ora kena diproses luwih ora cocog karo tujuan kasebut; nyatane bener lan nyukupi gegayutan karo tujuan sing diproses lan disimpen ing wangun sing ngidini identifikasi wong sing dicritakake, ora luwih saka perlu kanggo entuk tujuan pangolahan.

1.5. Kabeh tembung, ekspresi lan akronim sing ditampilake ing situs web iki lan diwiwiti kanthi huruf kapital (e. Seller, Toko Online, Layanan Elektronik) kudu dingerteni miturut definisi sing ana ing Peraturan Toko Online sing kasedhiya ing situs web Toko Online.

2. TUJUAN lan KAMPUNG KOLEKSI DATA lan REKLIPEN DATA

2.1. Saben-saben tujuan, orane katrangan lan panampa data sing diproses dening Administrator saka tumindak sing ditindakake dening pangguna pangguna utawa Pelanggan ing Toko Online. Contone, yen Pelanggan milih koleksi pribadi tinimbang kurir nalika nyelehake Orde, banjur data pribadhi bakal diproses kanggo kesimpulan lan implementasi Kesepakatan Penjualan, nanging ora bakal kasedhiya maneh kanggo operator nggawa kiriman kanthi panjaluk saka Administrator.

2.2. Kasedhiya tujuan nglumpukake data pribadi Panampa Layanan utawa Pelanggan dening Administrator:
a) Kesimpulan lan implementasine Agreement Sales utawa kontrak kanggo nyedhiyakake Layanan Elektronik (e. Account).
b) Pemasaran langsung produk utawa layanan Administrator dhewe.
c) Bisa nampa data pribadhi Pelanggan Toko Online:
- Ing kasus Pelanggan sing nggunakake Toko Online kanthi cara pangiriman kanthi kirim utawa kurir, Administrator nyedhiyakake data pribadi sing dikumpulake Pelanggan menyang operator sing dipilih utawa perantara sing nglakokake pengiriman kanthi panjaluk saka Administrator.
- Ing kasus Pelanggan sing nggunakake Toko Online kanthi cara pembayaran elektronik utawa kertu pembayaran, Administrator nyedhiyakake data pribadi Pelanggan sing diklumpukake menyang entitas sing dipilih ngladeni pambayaran ing ndhuwur ing Toko Online.

2.3. Administrator bisa ngolah data pribadi Panampa Layanan utawa Pelanggan sing nggunakake Toko Online: jeneng lan jeneng kulawarga; alamat e-mail; nomer telpon kontak; alamat pangiriman (dalan, nomer omah, nomer apartemen, kode pos, kutha, negara), alamat omah / bisnis / alamat pangguna (yen beda karo alamat pangiriman). Ing kasus Panampa Layanan utawa Pelanggan sing dudu konsumen, Administrator uga bisa ngolah jeneng perusahaan lan nomer identifikasi pajak (NIP) saka Penerima Layanan utawa Pelanggan.

2.4. Nyedhiyakake data pribadi sing dirujuk ing titik ing ndhuwur bisa uga kudu kesimpulan lan implementasi Kesepakatan Penjualan utawa kontrak kanggo nyedhiyakake Layanan Elektronik ing Toko Online. Saben wektu, ruang lingkup data sing dibutuhake kanggo ngrampungake kontrak dituduhake sadurunge ing situs web Toko Online lan ing Peraturan Toko Online.

3. CAKI lan DATA OPERATING

3.1. Cookie minangka informasi teks cilik ing bentuk file teks, dikirim dening server lan disimpen ing sisih wong sing ngunjungi situs web Toko Online (e. G. Ing hard disk komputer, laptop utawa ing kertu memori smartphone - gumantung saka piranti sing digunakake ngunjungi Toko Online kita). Informasi sing rinci babagan Cookies uga sejarah tumitah bisa ditemokake, antara liya kene: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko.

3.2. Pangurus bisa ngolah data sing ana ing cookie nalika pengunjung nggunakake situs web Toko Online kanggo tujuan ing ngisor iki:
a) ngenalake Pangguna Layanan minangka mlebu menyang Toko Online lan nuduhake yen wis mlebu;
b) ngelingi Produk sing ditambah ing kranjang kanggo nyelehake Orde;
c) ngelingi data saka Formulir Order lengkap, survey utawa data login menyang Toko Online;
d) adaptasi konten situs web Toko Online karo pilihan individu saka Recipient Service (e.g. babagan warna, ukuran font, tata letak kaca) lan ngoptimalake panggunaan kaca Toko Online;
e) tetep statistik anonim nuduhake cara nggunakake situs web Toko Online.
f) kanthi gawan, umume browser web sing kasedhiya ing pasar nampa cookie nyimpen kanthi standar. Saben uwong nduweni katrampilan kanggo nggunakake cookie nggunakake setelan browser web dhewe. Iki tegese sampeyan bisa, umpamane, mbatesi sebagian (ut. Kanthi sementara) utawa mateni pilihan kanggo nyimpen Cookies - ing kasus sing terakhir, Nanging, iki bisa uga mengaruhi sawetara fungsionalitas Toko Online (umpamane, bisa uga ora bisa dilalekake liwat jalur Order liwat Formulir Order amarga amarga ora eling Produk ing kranjang sajrone langkah-langkah sabanjure nggawe Orde).

3.3. Setelan browser web kanggo cookie iku penting saka sudut pandang panggunaan cookie dening toko online kita - sesuai karo ukum, idin kasebut bisa uga ditulis liwat setelan browser web. Yen ora ana persetujuan kasebut, sampeyan kudu ngganti setelan browser web sampeyan ing bidang cookie.

3.4 Informasi rinci babagan ngganti setelan kanggo cookie lan pambusakan independen ing browser web sing paling populer kasedhiya ing bagean pitulung browser web.

Administrator 3.5 uga ngolah data operasional kanthi anonim sing ana gandhengane karo panggunaan Toko Online (alamat IP, domain) kanggo ngasilake statistik sing migunani nalika ngatur Toko Online. Data kasebut minangka agregat lan anonim, kayata ora ngemot fitur sing ngenali pengunjung menyang Toko Online. Data kasebut ora dibeberake kanggo pihak katelu.

4. BASIS UNTUK PROSES DATA

4.1. Nyedhiyakake data pribadi dening Service Recipient utawa Pelanggan sacara sukarela, nanging gagal nyedhiyakake data pribadi sing dituduhake ing situs web Toko Online lan Peraturan Toko Online sing perlu kanggo kesimpulan lan implementasi Kesepakatan Penjualan utawa kontrak kanggo nyedhiyakake Layanan Layanan Elektronik nyebabake kekarepan kanggo ngrampungake kontrak iki.

4. 2. Dhasar kanggo ngolah data pribadi Penerima Layanan utawa Pelanggan yaiku kudu nindakake kontrak sing dadi pesta kasebut utawa njupuk tindakan miturut panjaluk kasebut sadurunge kesimpulan. Ing kasus pangolahan data kanggo tujuan marketing langsung produk utawa layanan Administrator dhewe, dhasar kanggo pangolahan kasebut yaiku (1) idin sadurunge Penerima Layanan utawa Pelanggan utawa (2) kanthi tujuan sing sah ditrapake dening Administrator (sesuai karo Artikel 23, paragraf 4 saka Perlindungan Data Pribadi pemasaran langsung produk utawa layanan Administrator dhewe minangka tujuan sing sah).

5. KARANGAN KONTROL, KAYU lan KONSEP DATA
Asil dandan

5.1. Layanan Panrima utawa Pelanggan duwe hak ngakses data pribadhi lan mbenerake.

5.2. Saben wong duwe hak kanggo ngontrol pangolahan data babagan sing ana ing set data Administrator, lan utamane hak: njaluk tambahan, nganyari, mbenerake data pribadi, nggantungake sementara utawa permanen ngolah utawa ngilangi, yen ora lengkap, ketinggalan jaman, salah utawa wis diklumpukake nglanggar Undhang-undhang utawa ora butuh maneh kanggo nggayuh tujuan sing diklumpukake.

5.3. Yen Pelanggan utawa Pelanggan menehi idin kanggo ngolah data kanthi tujuan marketing langsung produk utawa layanan Administrator dhewe, idin kasebut bisa dibatalake kapan wae.

5.4. Yen Administrator pengin ngolah utawa ngolah data Data Recipient utawa Klien Pelanggan kanggo tujuan marketing langsung produk utawa layanan Administrator dhewe, subjek data uga judhul (1) ngirim panyuwunan sing ditulis, motivasi kanggo mungkasi ngolah data amarga kahanan khusus. utawa kanggo (2) ngolah dhata.

5.5. Kanggo nggunakake hak sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa hubungi Administrator kanthi ngirim pesen sing cocog kanthi nulis utawa e-mail menyang alamat Administrator sing dituduhake ing awal kebijakan kasebut.

6. PROVISI AKAN

6.1. Toko Online bisa uga ngemot tautan menyang situs web liyane. Pangurus ngeyel manawa sawise ngganti menyang situs web liyane, waca kabijakan privasi sing disedhiyakake ing kana. Kabijakan privasi iki mung kanggo Toko Online.

6.2. Pangurus nggunakake langkah-langkah teknis lan organisasi kanggo njamin perlindungan data pribadi sing wis diproses cocog karo ancaman lan kategori data sing dilindhungi, lan utamane nglindhungi data kasebut saka pambocoran kanggo wong sing ora sah, ngilangi wong sing ora sah, pangolahan nglanggar hukum sing ditrapake lan ngganti, kerugian, karusakan utawa karusakan.

6.3. Administrator nyedhiyakake langkah-langkah teknis ing ngisor iki kanggo nyegah akuisisi lan modifikasi data pribadi sing dikirim kanthi elektronik dening wong sing ora sah:
a) Ngamanake pesawat data saka akses ora sah.
b) Akses menyang Akun mung sawise menehi login lan sandhi individu.