Kebijakan Cookies

Kebijakan Cookies

1. Toko ora nglumpukake informasi kanthi otomatis, kajaba informasi sing ana ing cookie.

2. Kuki (sing diarani "cookie") yaiku data IT, ing file teks tartamtu, sing disimpen ing piranti mburi Store pangguna lan tujuane nggunakake situs web Toko. Cookie biasane ngemot jeneng situs web sing asal, wektu panyimpenan ing piranti pungkasan lan nomer unik.

3. Entitas sing nempatake cookie ing piranti akhir pangguna Store lan ngakses kasebut yaiku operator Toko.

4. Cookie digunakake kanggo: o adaptasi konten situs web Toko kanthi pilihan pangguna lan ngoptimalake panggunaan situs web. Khusus, file-file kasebut ngidini ngenali Piranti Toko Toko lan nampilake situs web kanthi pas, miturut kabutuhan individu; o nggawe statistik sing mbantu ngerti carane Pangguna Toko nggunakake situs web, sing ngidini ningkatake struktur lan konten;

5. Toko nggunakake rong jinis dhasar cookie: "sesi" cookie lan cookie "gigih". Cookie Sesi minangka file sauntara sing disimpen ing piranti pungkasan pangguna nganti ninggalake situs web utawa mateni piranti lunak (browser web). Cookie terus disimpen ing piranti akhir pangguna kanggo wektu sing ditemtokake ing parameter cookie utawa nganti ilang pangguna.

6. Toko nggunakake cookie ing ngisor iki: cookie "perlu", ngidini panggunaan layanan sing kasedhiya ing Toko, e. G. Bukti asli sing digunakake kanggo layanan sing mbutuhake bukti asli ing Toko; cookie sing digunakake kanggo njamin keamanan, umpamane digunakake kanggo ndeteksi penipuan ing lapangan bukti asli ing Toko; "Performance" cookie, mbisakake koleksi informasi babagan cara nggunakake situs web Toko; "Functional" cookie, ngaktifake "ngelingi" setelan sing dipilih dening pangguna lan nggawe pribadi antarmuka pangguna, kayata saka istilah sing dipilih utawa wilayah pangguna, Ukuran font, tampilan situs web, lan liya-liyane; Cookie "Advertising", sing ngidini pangguna nyedhiyakake konten pariwara sing cocog karo kapentingan sing cocog.

7. Akeh kasus, piranti lunak sing digunakake kanggo browsing situs web (browser web) kanthi otomatis ngidini panyimpenan cookie ing piranti pungkasan pangguna. Pangguna Toko bisa ngganti setelan cookie sawayah-wayah. Setelan iki bisa diganti kanthi cara liya kanggo mblokir nangani cookie kanthi otomatis ing setelan browser web utawa kanggo menehi informasi babagan saben-saben diselehake ing piranti Pangguna Store. Informasi rinci babagan kemungkinan lan cara nangani cookie kasedhiya ing setelan piranti lunak (browser web).

8. Operator Toko ngandhani yen watesan babagan panggunaan cookie bisa mengaruhi sawetara fungsi sing kasedhiya ing situs web Toko.

9. Cookie sing dilebokake ing piranti pangguna pungkasan uga bisa digunakake dening pariwara lan mitra sing kerja sama karo operator Toko.

10. Informasi lengkap babagan cookie kasedhiya ing www.wszystkoociasteczkach.pl utawa ing bagean "Bantuan" menu browser web.