angger

Peraturan babagan toko online iki, nyariyosake aturan operasi operasi online sing ditindakake kanthi jeneng "Moi Mili" ing alamat Internet www.moimili.net, lan syarat kanggo kesimpulan lan implementasi kontrak kanggo adol barang karo para panuku, liwat toko. Peraturan Iki dadi bagean saka kontrak sing disimpulake antarane Penjual lan Pembeli.

Preduli saka tumbas sing digawe liwat toko online, Pembeli duwe hak, sadurunge ngetrapake, supaya bisa negesake kabeh persetujuan kontrak karo Penjual, kalebu sing ngganti ketentuan ing ngisor iki. Rundingan kasebut kudu ditindakake liwat e-mail utawa nulis lan diarahake menyang alamat koresponden Seller: Moi Mili Klaudia Wcisło karo kantor sing kadaptar ing Warsaw, Bronowska Street 7D, 03-995 Warsaw. Yen mundur saka Pembeli saka kemungkinan kontrak karo negosiasi individu, peraturan ing ngisor iki lan hukum sing ditrapake bakal ditrapake.

1. INFORMASI TENTANG KANGGO ONLINE

1.1. Toko online operasi ing www.moimili.net duweke Klaudia Wcisło nganakake kegiyatan bisnis ing perusahaan Moi Mili Klaudia Wcisło adhedhasar ing Warsaw, werna Bronowska 7D, 03-995 Warsaw, mlebu ing Daftar Pusat Kegiatan Ekonomi sing diselenggarakake dening Menteri Ekonomi, kanthi nomer NIP 9930439924, REGON 146627846, saiki diarani "Penjual".

1.2. Data Toko:
Akun bank:
Alior Bank 98 2490 0005 0000 4530 8923 8415

Nyimpen data koresponden:
Mili Mili Klaudia Wcisło
ul. Bronowska 7D
03-995 Warszawa
e-mail:
moimili.info@gmail.com
kontak telpon: + 881 543 398

2. Kumpulan
Tembung sing kapacak ing ngisor iki duwe makna sing diwenehi ing ngisor iki ing Peraturan:

"Buyer" - tegese pelanggan toko, yaiku. Alam pribadi kanthi kapasitas legal lengkap, wong sah utawa unit organisasi sing dudu wong sing legal, sing menehi hukum menehi kapasitas legal, sing ngrampungake kontrak adol barang karo Penjual kanggo tujuan sing ora ana hubungane langsung karo kegiatan bisnis. utawa profesional, yaiku kanggo nyukupi kabutuhan dhewe;

"Peraturan "- tegese peraturan" Toko Mugo "online sing didol Seller;
"Penjual" - nduweni makna sing ditemtokake ing titik 1.1;
"Toko" - tegese toko online "Moi Mili" sing diduweni Seller, sing digunakake ing
www.moimili.net adol barang marang Buyers.
"Bukti tuku" - invoice, tagihan utawa resit sing ditanggepi sesuai karo UU babagan pajak babagan barang lan layanan 11 Maret 2004 kaya dibenakake lan ukum liyane sing ditrapake.

3. GAMPANG GAWANG

3.1. Sing adol adol adol liwat Internet ing wayah jam - kanthi ngrampungake formulir ing situs web toko, kanthi email ing: www.moimili.net lan nganggo telpon ing + 48 881 543 398 ing sawetara jam 8-16. Kahanan ngetrapake pesenan liwat Internet yaiku bener-bener ngrampungake formulir pesenan kanthi rincian alamat lan pembayaran sesuai karo Peraturan kasebut.

3.2. Jeneng lan merek Produsèn minangka hak properti intelektual saka pamilik lan ditampilake ing Toko mung kanggo informasi. Produk lan informasi sing ditampilake babagan iki, kalebu dhaptar rega, foto lan gambar barang ora dadi pariwara utawa nawakake miturut arti ukum, nanging mung informasi komersial babagan barang kasebut lan bisa uga rada beda karo negara sing nyata.

3.3. Jumlah lan jinis barang sing ditawakake ing Toko variabel lan tetep nganyari nganyari.

3.4. Jumlah barang sing ditutupi promosi ing Toko ora diwatesi. Penjualan kasebut ditindakake kanthi dhasar pesenan sing dilebokake dikonfirmasi dening toko, dene saham tetep pungkasan.

4. HARGA BAIK

4.1. Rega kabeh katon ing situs web saka toko online www.moimili.net barang iku rega reged (kayata. kalebu VAT) lan ditulis ing zlotys Polandia. Rega barang ora kalebu biaya pangiriman, sing ditemtokake miturut dhaptar rega kiriman sing kapisah.

Harga 4.2 katon ing situs web toko www.moimili.net , uga katrangan barang mung minangka informasi komersial lan dudu tawaran miturut arti Kode Sipil. Naleni - kanggo tujuan nutup kontrak tartamtu - dheweke mung entuk sanalika Seller negesake panrima supaya tundhuk.

4.3 Rega sing diwenehake kanggo saben produk bener nganti saham pungkasan. Toko kasebut duwe hak ngganti rega sing ditawakake, ngenalake barang anyar kanggo penawaran toko, nindakake lan mbatalake promosi promosi ing situs web toko, utawa nggawe pangowahan. Owah-owahan rega barang ora mengaruhi pesenan sing ditampa kanggo implementasine lan dikonfirmasi.

5. KONEKTUK KONEKTOR lan GAMPANG KONTEK

5.1. Proses pesenan diwiwiti kanthi ngeklik tombol "add to cart" ing jejere produk sing dipilih. Sing tuku, sawise pilihan pungkasan barang sing bakal dituku, klik tombol "order". Banjur, Pembeli dijaluk nyedhiyakake alamat e-mail, pilihan cara pangiriman lan jinis pambayaran. Sawise ngrampungake informasi sing dibutuhake, Pembeli klik tombol "terus". Pembeli dijaluk nyedhiyakake alamat sing dikirimake barang sing wis diprentah.

5.2. Sadurunge pesenan pungkasan, Pembeli bisa maca informasi babagan urutan sing diselehake, sing kalebu, antara liya pitungan barang sing dipesen, unit lan rega total, regane diskon lan biaya pangiriman. Sawise ngrampungake data sing dibutuhake kanggo ngirim barang sing wis diprentah, Pembeli ngeklik tombol "pesenan tempat".

5.3. Kanthi ngeklik tombol "pesenan papan", Pembeli ngirim menyang Seller tawaran kanggo tuku barang sing dituduhake miturut tatanan kasebut, miturut syarat sing ditemtokake ing kono lan asil saka Peraturan ("nempatake pesenan", "pesenan diselehake"). Pesenan kasebut dianggep minangka tawaran sing sah lan sah kanggo tuku barang dening Pembeli mung yen bentuk pesenan wis rampung kanthi bener dening Pembeli lan dikirim menyang Penjual nggunakake sistem lan mekanisme sing ana ing kaca Toko, kanthi ngeklik tombol "pesenan papan", kajaba ukum menehi digunakake. Nyedhiyakake pesenan ora cocog karo panampa kasebut.

5.4. Sawise ngeklik tombol "order order", Penjual bakal ngasilake informasi babagan rincian pesanan, sing bakal dikirim menyang alamat e-mail Buyer sing diwenehake ing form order ("pesen ringkesan pesenan", "ringkesan pesanan"). Kirimi informasi Penjual babagan rincian urutan kasebut ora dadi kesimpulan saka kontrak kasebut, nanging mung dimaksudake kanggo menehi informasi marang Pembeli manawa pesenan wis tekan Toko.

5.5. Pesen ringkesan pesenan uga ngemot panjaluk mbayar jumlah (rega barang lan ongkos kirim) asil saka pesenan sing diselehake. Sing tuku tuku dhuwit babagan dhuwit sing diwenehake, miturut syarat-syarat lan watesan wektu sing ana saka Peraturan kasebut.

5.6. Sawise nggawe pambayaran dening Pembeli, Seller menehi informasi marang Pembeli kanthi e-mail babagan ditampa saka pesenan. Kesepakatan adol dirampungake nalika Pembeli nampa pesen saka Penjual sing nyatakake katrima saka pesenan sing diselehake. Kahanan nampa pesenan yaiku kasedhiya produk ing gudang Toko.

5.7. Seller nduweni hak kanggo verifikasi tatanan kasebut ing kasus-kasus keraguan sing cukup (mis. Nyediakake alamat pangiriman sing ora ana) lan yen Gagal Buyer ora tundhuk karo syarat-syarat Peraturan kasebut. Yen kahanan sing kasebut ing ndhuwur, Penjual bisa uga mundur saka kontrak kasebut, babagan sing Pembeli bakal dikabari kanthi e-mail.

5.8. Kanggo nggawe pesenan, perlu kanggo pelanggan nyedhiyakake data ing ngisor iki: jeneng lan jeneng kulawarga, (jeneng perusahaan, nomer identitas pajak), alamat pangiriman, alamat e-mail lan nomer telpon supaya bisa verifikasi pesenan diselehake.

5.9. Sadurunge konfirmasi katrima babagan pesenan dening Seller, Pembeli bisa ngirim koreksi pesenan kanthi e-mail menyang alamat ing ngisor iki: moimili.info@gmail.com, lan kesahihane, koreksi kasebut kudu disetujoni dening e-mail dening Penjual. Iki ora mengaruhi hak Tuku saka asil mundur.

5.10. Subjek sing dituku dikirimake, bebarengan karo dokumen penjualan sing dipilih dening Buyer, jinis kiriman sing dipilih dening Buyer menyang papan pangiriman sing dituduhake dening Pembeli kanthi tatanan.
5.11 Sawise ngirim pesan menyang Pembeli, Toko bakal ngasilake e-mail (yen bisa) kanthi informasi babagan kiriman.

6. KEDAHAN lan APLIKASI BARANG

6.1. Sing adol bakul nindakake pesenan ing saindenging jagad kanthi pengiriman kanthi kurir utawa Posting Polandia.

6.2. Pangiriman barang dileksanakake ing pilihan saka Pembeli kanthi pesenan sing dilebokake;

a) Kantor Pos Polandia utawa perusahaan kurir,
b) Kanthi pilihan pribadi kanthi janjian liwat telpon utawa e-mail.

6.3. Biaya pengiriman ditanggung dening Buyer sing dilaporake babagan total biaya pangiriman sadurunge nempatake pesenan. Ringkesan pesenan sing ngemot informasi babagan urutan lan biaya kiriman uga bakal dikirim menyang panuku kanthi e-mail, sawise nempatake pesenan kasebut, menyang alamat sing diwenehake ing form order.

6.4. Sing tuku kudu mriksa kondisi bingkisan sajrone panampa ing ngarsane karyawan perusahaan kurir utawa Poczta Polska. Yen kerusakan ing bingkisan kasebut, Pembeli wajib nglaporake kasunyatan kasebut menyang kurir lan nggawe laporan keluhan lan ngandhani Toko kasunyatan iki.

6.5. Biaya pangiriman manca ditemtokake sabenere dening Buyer and Seller kanthi e-mail, miturut tariff perusahaan kurir.

6.6. Penjual ora ngetokake dhuwit kanthi pangiriman.

7. WASA PROSES JAMINAN

7.1. Wektu pangolahan pesenan tegese wektu sing dibutuhake kanggo nyiapake kiriman. Penjual kasebut nggawe kabeh usaha sing cukup kanggo mesthekake yen umure nganti umume bisnis 3-5 paling gedhe wiwit sapira jumlah sing dibutuhake kanggo pesenan ditampa ing akun bank Seller.

7.2. Pesenan diselehake nalika dina Sabtu utawa Minggu, utawa preian umum, ditindakake ing dina kerja 3-5 wiwit dina pertama bisnis, nanging ora kalebu preian umum sabanjure.

7.3. Sing adol duwe hak kanggo nundhaa nggawe kiriman saka Toko kanggo wektu sing ditemtokake, dituduhake ing saben kasus luwih dhisik ing situs web www.moimili.net. Pesenan ora bakal diproses ing wektu sing wis ditemtokake, lan wektu sing wis ditemtokake kanggo ngrampungake pesenan sing ditemtokake ing titik 7.1 bakal dilanjutake kanthi otomatis lan bakal diwiwiti ing dina bisnis pisanan sawise tanggal sing wis ditemtokake.

8. PAYMENT

8.1. Cara pembayaran dipilih dening Buyer kanthi kapisah kanggo saben pesenan.

8.2. Sing tuku bisa milih pilihan pembayaran nalika nggawe pesenan saka cara pembayaran ing ngisor iki:

a) liwat sistem pembayaran online sing aman PayPal utawa tPay

b) Transfer menyang akun bank.

8.3. Ora mungkin Panuku tuku pembayaran kanthi ngirim dhuwit utawa kir.

8.4. Ing kasus transfer menyang akun bank Poland (prepayment), kabeh jumlah sing dituduhake ing e-mail sing negesake penempatan pesenan ing Toko kudu ditransfer ing dina bisnis 5 dikira wiwit tanggal ngirim Pembeli pesen ngringkes pesenan sing diarani ing titik 5.4 ing ndhuwur, menyang akun Rincian bank nyimpen, bebarengan karo judhul transfer, sing uga nomer pesenan. Pembayaran dianggep digawe nalika menehi kridit akun bank toko. Ing wektu sing kasebut ing ndhuwur, barang sing wis diprentah ditutupi dening leladen.

8.5. Yen transfer kasebut ora digawe ing wektu sing wis kasebut, pesenan kasebut bakal dianggep ora dikirim lan tuku panuku Buyer bakal kadaluwarsa, sing nyebabake pembatalan pesenan kasebut lan pungkasane leladen.

8.6. Sing adol negesake panrimo pembayaran kanggo e-mail.

8.7. Ing kahanan sing luar biasa, bisa uga ngluwihi wates pambayaran, nanging kanggo kesahihan kasebut, Sadean kasebut kudu nampa wates wektu anyar kanthi e-mail.

8.8. Yen Pembeli pengin nampa invoice, kanthi nggawe pesanan ing Toko, dheweke sarujuk kanggo ngetokake lan ngirim elektronik menyang alamat e-mail sing diwenehake, invoice, duplikat invoice kasebut lan koreksi kasebut, sesuai karo Peraturan Menteri Keuangan 20 Desember 2012 ing babagan ngirim invoice kanthi bentuk elektronik, aturan kanggo panyimpenan lan prosedur supaya bisa kasedhiya kanggo panguwasa pajak utawa otoritas kontrol fiskal (Jurnal Laws 2010, item 1528).

9. Kasedhiya Ngirit, Nggunakake TEKSTRAT Konvensional.

9.1. Peraturan Iki bisa ditemokake ing situs web Toko ing www.moimili.net / halaman / peraturan.

9.2. Kajaba iku, nggunakake fungsi sing kasedhiya ing browser web, sampeyan bisa nyithak lan nyimpen Peraturan ing wangun dokumen.

9.3. Data saka pesenan sing diselehake bisa diarsipake kanthi tambahan: kanthi ndownload Regulasi lan nyimpen data sing diklumpukake ing kaca pungkasan saka pesenan sing diselehake ing Toko kanthi nggunakake fungsi sing kasedhiya ing browser, utawa kanthi nyimpen data sing ngemot informasi babagan rincian urutan sing dikirim menyang alamat e-mail sing diwenehake dening panuku.

10. TANPA KANGGO Saka Konflik

10.1. Selaras karo Undhang-undhang 30 Mei Mei 2014 babagan hak konsumen (Jurnal Undang-Undang of 24 Juni 2014), sawijining konsumen (wong asli nggawe transaksi legal karo pengusaha sing ora ana gandhengane langsung karo bisnis utawa kegiatan profesional), sing nggawe kontrak jarak utawa ing sanjabane bisnis nduweni hak uwal saka kontrak sajrone 14 dina tanpa menehi sebab lan tanpa biaya, kajaba biaya sing ditemtokake ing seni. 33, seni. Bagean 34 2 lan seni. 35 UU saka 30 Mei 2014 babagan hak pangguna.

10.2. Tanggalan pungkasan kanggo kontrak sawise kadaluwarsa dina 14 wiwit tanggal pangiriman.

10.3. Kanggo nggunakake hak mundur, Pembeli sing dadi konsumen kudu menehi informasi marang Penjual, menehi jeneng, alamat pos lengkap lan, yen kasedhiya, nomer telpon, nomer fax lan alamat e-mail, babagan keputusan dheweke mundur saka kontrak kanthi pernyataan sing ora dikepengini. ing nulis. Sing tuku bisa nggunakake wangun total model, dipasang minangka LXX 2 ing UU 30 Mei 2014 kanggo hak-hak konsumen, nanging ora wajib. Sing tuku uga ngrampungake lan ngirim formulir mundurake sing kasedhiya ing situs web Seller www.moimili.net. Yen Pembeli nggunakake pilihan iki, Penjual bakal langsung ngirim konfirmasi informasi babagan penarikan kontrak saka email kanthi alamat email menyang alamat sing diwenehake dening Pembeli. Kanggo ketemu wektu sing pungkasan kanggo mundur saka kontrak kasebut, cukup kanggo ngirim informasi babagan olahraga hak mundur saka kontrak sadurunge tanggal pungkasan kanggo mbatalake saka kontrak kasebut.

10.4. Yen mundur saka kontrak kasebut, kontrak kasebut dianggep ora sah lan Penjual kasebut bali menyang Pembeli sing dadi konsumen kabeh pembayaran sing ditampa saka Pembeli, kalebu biaya kiriman (kajaba biaya tambahan asil saka cara pangiriman sing dipilih dening Pembeli liyane tinimbang cara pangiriman sing paling murah sing ditawakake dening Penjual) , sanalika lan ing kasus ora luwih saka dina 14 wiwit dina Penjual nampa informasi babagan latihan hak Buyer kanggo mundur saka kontrak kasebut. Penjual kasebut bakal mbalekaken pambayaran kanthi cara pembayaran sing padha sing digunakake dening Pembeli ing transaksi asli, kajaba sing tuku wis sarujuk karo solusi sing beda. Sing tuku ora nggawa biaya sing ana gandhengane karo pambayaran maneh. Sing adol bakal nahan reimbursement nganti ditampa barang utawa nganti sing tuku tuku bukti ngirim maneh, sing endi dhisik.

10.5. Nalika nggunakake hak mundur, Panuku sing tuku konsumen kudu ngirim utawa nransfer barang kasebut menyang alamat Seller Moi Mili Klaudia Wcisło, Piłsudskiego 20 / 5, 33-100 Tarnów enggal, lan ing kasus apa wae ora luwih saka 14 dina wiwit dina informasi babagan olahraga dening Pembeli hak mundur saka kontrak kasebut. Tanggalan kasebut ditemoni yen Pembeli ngirimake item maneh sadurunge mati dina 14. Sing dituku tuku biaya langsung ngasilake item kasebut. Sing tuku mung tanggung jawab kanggo nyuda regane barang sing digawe saka nggunakake kanthi cara sing beda tinimbang kudu netepake sifat, karakteristik lan fungsi item kasebut.

10.6. Pembeli sing dadi konsumen ora nanggung biaya nyedhiyakake konten digital sing ora disimpen ing medium sing nyata, yen dheweke ora setuju karo kinerja layanan kasebut sadurunge deadline mundur saka kontrak kasebut utawa ora dilaporake babagan ilang hak kanggo mbatalake saka kontrak ing wektu menehi idin utawa Sing adol ora menehi konfirmasi selaras karo seni. Bagean 15 1 lan seni. Bagean 21 1 saka UU 30 Mei 2014 babagan hak konsumen (Jurnal Undang-Undang of 24 Juni 2014)

10.7. Hak mundur ora ditrapake kanggo kontrak:
a) kanggo nyedhiyakake layanan, yen pengusaha wis nindakake layanan kasebut kanthi idin saka konsumen, sing wis diwartakake sadurunge wiwitan layanan sing sawise kinerja layanan dening pengusaha bakal kelangan hak mundur saka kontrak;
b) ing endi rega utawa imbuhan gumantung saka fluktuasi ing pasar finansial saka pengusaha ora duwe kendali lan bisa kedadeyan sadurunge tanggal sadurunge mundur saka kontrak;
c) ing subyek layanan kasebut minangka barang sing ora prefabricated, diprodhuksi miturut spesifikasi konsumen utawa ngladeni kanggo kabutuhan individu;
d) ing subyek layanan kasebut yaiku barang sing tundhuk cepet utawa ngalami rak sing luwih cendhak;
e) ing babagan topik layanan kasebut minangka barang sing dikirimake ing paket sing disegel, sing sawise mbukak paket ora bisa dibalekake amarga perlindungan kesehatan utawa alasan higienis, yen bungkusan dibukak sawise dikirim;
f) ing subyek saka layanan kasebut yaiku barang-barang sawise kiriman, amarga sifate, ora ana hubungane karo perkara liyane;
g) ing subyek layanan kasebut yaiku omben-omben alkohol, rega sing wis disepakati nalika kesepakatan kontrak penjualan, lan pangiriman bisa ditindakake sawise tamat dina 30, lan regane gumantung saka turunane pasar sing ora bisa dikendhaleni;
h) ing konsumen kasebut nuntut supaya para wirausaha kasebut teka kanggo ndandani utawa pangopènan kanthi cepet; yen wirausaha nyedhiyakake layanan tambahan saliyane sing dituntut saka konsumen, utawa menehi barang liyane saliyane ganti barang sing dibutuhake kanggo nindakake ndandani utawa pangopènan, konsumen duwe hak mundur saka kontrak kasebut babagan layanan utawa barang tambahan;
i) ing subyek saka layanan kasebut yaiku rekaman swara utawa visual utawa program komputer sing dikirim ing paket sing disegel, yen paket dibukak sawise dikirim;
j) kanggo ngirim koran, majalah utawa majalah, kajaba kontrak langganan;
k) rampung liwat lelang umum;
l) kanggo nyedhiyakake layanan akomodasi saliyane kanggo tujuan omah, gerbong barang, sewa mobil, katering, layanan sing ana gandhengane karo hiburan, hiburan, olahraga utawa acara budaya, yen kontrak nuduhake dina utawa wektu nyedhiyakake layanan;
m) kanggo nyedhiyakake konten digital sing ora disimpen ing medium sing nyata, yen kinerja layanan kasebut diwiwiti kanthi idin nyata saka konsumen sadurunge tanggal pungkasan kanggo mbatalake saka kontrak kasebut lan sawise dilaporake dening pengusaha babagan ilang hak kanggo mundur saka kontrak kasebut.

11. PROSEDUR LAMPIRAN lan KOMUNITAS JAMINAN

11.1. Penjual wajib menehi pembeli karo produk sing ora ana cacat.

11.2. Penjual tanggung jawab kanggo Konsumen babagan istilah sing disetel ing seni. 556 Code sipil lan sabanjure kanggo cacat (garansi).

11.3. Ing kasus kontrak karo konsumen, yen cacat fisik ditemokake ing sajrone setaun kiriman barang kasebut, mula diudhari yen ana bebaya sing dikirim menyang konsumen.
11.4. Konsumen, yen barang sing adol duwe kekurangan, bisa uga:
a) nggawe statement sing njaluk nyuda rega;
b) ngirim statement mundur saka kontrak;
kajaba Penjual langsung lan tanpa gangguan sing ora dikarepake menyang Konsumen ngganti barang sing cacat kanthi salah sing ora duwe cacat utawa mbusak kekurangan kasebut. Nanging, yen barang kasebut wis diganti utawa didandani dening Penjual utawa Penjual kasebut durung maringi kewajiban ijol barang kasebut kanggo wong sing ora cacat utawa mbusak cacat kasebut, dheweke ora bakal bisa ijolan kanggo ngganti barang kasebut utawa mbusak kekurangan kasebut.

11.5. Konsumen bisa ngilangi cacat sing diusulake dening panjaluk Panjaluk ganti item kanthi salah siji cacat sing salah utawa tinimbang ngganteni barang njaluk mbusak cacat kasebut, kajaba item kasebut tundhuk karo kontrak kanthi cara sing dipilih dening Konsumen ora mungkin utawa mbutuhake biaya sing berlebihan dibandhingake karo cara sing disaranake dening Penjual. , nalika evaluasi biaya sing berlebihan nganggep regane barang sing bebas saka cacat, jinis lan kepentingan cacat sing ditemokake, lan uga nggatekake cacat sing bisa didol yen konsumen.
cara marem.

11.6. Konsumen bisa uga ora mundur saka kontrak yen cacat ora ana gandhengane.

11.7. Konsumen, yen barang sing adol duwe kekurangan, uga:
a) njaluk barang ganti kanthi salah siji cacat;
b) panjaluk cacat.

11.8. Sing adol wajib ngganti barang sing cacat kanggo sing ora cacat utawa nyopot
cacat ing wektu sing cukup tanpa gangguan sing dikarepake.

11.9. Seller bisa nolak kanggo nyukupi panjaluk Konsumen yen nggawa barang cacat kanthi akurasi karo kontrak kanthi cara sing dipilih dening panuku ora mokal utawa mbutuhake biaya sing berlebihan dibandhingake cara liyane supaya bisa salaras karo kontrak kasebut.

11.10. Yen item sing rusak wis diinstal, Konsumen bisa uga mbutuhake Seller mbubarake lan nyipta maneh sawise ngganti karo wong sing ora duwe cacat utawa mbusak kekurangan kasebut, wajib nanggung sawetara biaya sing gegandhengan karo ngluwihi rega barang sing adol, utawa bisa uga mbutuhake Seller mbayar bagean saka biaya kasebut. bubar lan instal maneh, nganti regane barang sing adol. Yen ora nindakake kewajiban sing ditindakake dening Penjual, Konsumen nduweni hak kanggo nindakake kegiatan kasebut kanthi biaya lan resiko Soko.

11.11. Konsumen sing ngetrapake hak-hak sing ana ing njamin diwajibake kanthi nggunakake Penjual supaya ngirim barang cacat menyang alamat keluhan, lan yen, amarga jinis barang utawa cara diinstal, pangiriman barang kasebut dening Konsumen bakal angel banget, Konsumen wajib menehi barang sing kasedhiya menyang Penjual ing papan kasebut kang dadi. Yen ora duwe kewajiban kewajiban dening Penjual, Konsumen nduweni hak ngasilake item kanthi biaya lan resiko Soko.

11.12. Biaya panggantos utawa ndandani ditanggung dening Penjual, kajaba kahanan sing diterangake ing paragraf 11 titik 10 ing ndhuwur.

11.13. Penjual wajib nampi barang cacat saka Konsumen yen ijol-ijolan barang kasebut kanggo wong sing ora cacat utawa mundur saka kontrak kasebut.

11.14. Sing adol sajrone patbelas dina bakal mangsuli:
a) pratelan sing njaluk rega murah;
b) pratelan mundur saka kontrak;
c) panyuwunan kanggo ngganti item kasebut kanthi bebas saka cacat;
d) panjaluk ngilangi kekurangan kasebut.
Yen ora, nganggep manawa dheweke nganggep pernyataan Konsumen utawa panjaluk kanthi adil.

11.15. Penjual kasebut tanggung jawab ing garansi yen cacat fisik ditemokake sajrone rong taun barang kasebut diserahake menyang Konsumen, lan yen barang sing didol digunakake ing sajrone setaun barang sing diwenehake.

11.16. Pratelan Konsumen kanggo mbusak cacat utawa ijol-ijolan barang sing didol kanggo salah sawijining cacat sing gratis sawise setaun, kira-kira wiwit dina cacat ditemokake, nanging ora luwih saka rong taun sawise barang kasebut dibebasake menyang Konsumen, lan yen obyek adol barang sing digunakake sajrone setaun. nyerahke barang kasebut menyang Konsumen.

11.17. Yen ana tanggal kadaluwarsa barang sing ditemtokake dening Penjual utawa pabrikan rampung sawise rong taun saka tanggal pangiriman barang kasebut menyang Konsumen, Penjual tanggung jawab ing jaminan kanggo cacat fisik barang iki sing ditemokake sadurunge mati jaman kasebut.

11.18. Ing tanggal sing ditemtokake ing para. 11 titik 15-17 Konsumen bisa ngirim pratelan mundur saka kontrak utawa pengurangan rega amarga kekurangan fisik barang sing didol, lan yen konsumen nuntut penggantian barang kasebut kanggo salah siji sing ora cacat utawa mbusak cacat kasebut, deadline amarga ngirim pratelan babagan mundur saka kontrak utawa pengurangan rega bakal diwiwiti. ing kadaluwure wektu ora cocog kanggo ijol-ijolan utawa mbusak cacat kasebut.

11.19. Yen diselidiki sadurunge pengadilan utawa tribunal timbang-timbang hak-hak sing ana ing sangisoré jaminan, watesan wektu kanggo ngetrapake hak-hak liyané sing diluncurake Konsumen miturut judhul iki bakal dilereni nganti pungkasan pamrentah. Patut, iki uga ditrapake kanggo proses mediasi, ing endi watese wektu kanggo ngetrapake hak-hak liyane ing njamin garansi, sing dijaluk Pelanggan, mula mbukak wiwit dina pengadilan nolak nyetujoni pemukiman sing dirampungake sadurunge mediator utawa penutupan mediasi sing ora cocog.

11.20. Kanggo ngetrapake hak-hak miturut jaminan kanggo cacat hukum barang sing didol, paragraf 11 titik 15-16 bakal ditrapake, kajaba manawa wektu kasebut bakal diwiwiti saka dina nalika Pelanggan sinau babagan orane kekurangan, lan yen Konsumen sinau babagan anane kekurangan kasebut mung. Minangka asil tumindak pihak katelu - wiwit dina iki keputusan sing ngetokake pertikaian karo pihak katelu dadi pungkasan.

11.21. Yen, amarga kekurangan ing perkara, Konsumen wis nggawe laporan mundur saka kontrak utawa pengurangan rega, dheweke bisa njaluk ganti rugi kanggo karusakan sing ditanggung amarga dheweke ngrampungake kontrak kasebut, sanajan ora ana ngerti kekurangan kasebut, sanajan kerusakan kasebut minangka akibat saka kahanan sing ora dadi Penjual ora tanggung jawab. khususe, bisa uga nuntut mbayar biaya saka kontrak, biaya koleksi, transportasi, panyimpenan lan asuransi barang, mbayar maneh biaya sing digawe supaya ora entuk manfaat saka dheweke, lan durung nampa pembayaran maneh saka pihak katelu lan mbayar biaya saka proses kasebut. Iki ora prasasat babagan syarat kanggo ndandani karusakan ing prinsip umum.

11.22. Kadaluwarsa manawa ana kanggo ngenali cacat ora ngilangi panggunaan hak-hak jaminan yen Penjual wis ndhelikake kekurangan kasebut.

11.23. Penjual kasebut, yen dheweke kudu menehi utawa menehi keuntungan finansial menyang Konsumen, nindakake tanpa tundha, ora luwih saka wektu sing diwenehake dening hukum.

12. TINDAKAN DATA PERSONAL

12.1. Administrator database data pribadi sing diwenehake dening konsumen toko kasebut minangka Penjual.

12.2. Penjual nindakake kanggo nglindhungi data pribadhi miturut Undhang-undhang Data Perlindungan Data Pribadi 29 Agustus 1997 lan Undhang Layanan Elektronik 18 Juli 2002. Buyer, kanthi nyediakake data pribadhi menyang Penjual nalika nggawe pesenan kasebut, setuju diproses kanthi Penjual supaya bisa ngrampungake pesenan kasebut. Para panuku duwe kesempatan kanggo ndeleng, ndandani, nganyari lan mbusak data pribadhi kapan wae.

12.3 Data pribadi ora dibeberke dening Penjual menyang entitas liyane kanggo tujuan liyane kajaba sing ditemtokake ing titik 13.2.

12.4 Data pribadi diproses lan dilindhungi selaras karo undhang Perlindhungan Data Pribadi kanthi cara sing nyegah akses pihak katelu.

13. PROVISI AKAN

13.1. Peraturan lan kontrak penjualan sing disimpulake antarane Penjual lan Pembeli tundhuk marang hukum Polandia.

13.2. Saben Pembeli diwajibake maca Peraturan kasebut, lan syarat-syarat sing ditrapake kanggo Pembeli nalika nindakake pesenan ing Toko.

13.3. Yen ana panentu Peraturan kasebut utawa bagean saka panentu kasebut utawa ora ana gandhengane, ora ndadekake syarat-syarat sing isih ana ora efektif lan ora mengaruhi kesahihan kontrak penjualan sing disimpulake. Penyediaan sing ora cocog kudu diganti dening panentu sing sah kanthi sah sing cocog karo tujuan panentu sing ora bener.

13.4. Pembeli bisa uga tumindak nglawan Penjual sadurunge pengadilan umum sing duwe ukum ing papan panggonane / kantor sing didaftar saka Buyer utawa Penjual. Seller bisa nindakake tumindak marang Pembeli mung sadurunge pengadilan umum sing duwe ukum kanggo papan panggonan / kantor sing didaftar saka Buyer.

13.5 Penjual bisa nggawe owah-owahan Peraturan kasebut sawayah-wayah, nalika pangowahan kasebut bisa uga ora mbebayani kahanan (hak-hak) saka Buyer sing pesenan ditindakake, lan diajukake sajrone validitas Peraturan sadurunge.

Peraturan 13.6 ditrapake saka 25 Desember 2014.